De trend van tegenwoordig: de elektrische fiets

De trend van tegenwoordig: de elektrische fiets

Het is een echte trend de elektrische fiets. In 2019 was al bijna een vijfde van alle fietsritjes op een e-bike, terwijl dit in 2013 nog maar 8 procent was. Daarbij is door de coronacrisis in 2020 de verkoop van elektrische fietsen erg toegenomen. Dit jaar zijn de elektrische fietsen erg hard gegaan. Sterker nog ze waren bijna uitverkocht en er waren erg lange wachtrijen. Kortom er was een echte run op. In deze tekst vertel ik je alles over het elektrische fietsenmerk Amslod. Sinds 2015 is dit Nederlandse fietsenmerk in een snel tempo uitgegroeid tot een van de grootste e-bikemerken van ons land.

Welke soort motor moet je hebben?

De elektrische fiets kan een voor- of achtermotor hebben of een middenmotor. Volgens fietsen reviews Amslod is de middenmotor de beste keuze. Dit komt omdat bij een elektrische fiets middenmotor de motor bij de trapas zit. Op deze manier is het gewicht het beste verdeeld. Hierdoor is de elektrische fiets makkelijk te hanteren. Bovendien heeft de voorwielmotor en de achterwielmotor een aantal nadelen die de middenmotor niet heeft. Zo heeft de voorwielmotor een wat zwaarder stuur, hierdoor heb je een grotere kans op slippen. Ook heeft de voorwielmotor een aparte rotatiesensor nodig bij de trapas. Deze sensor meet of de pedalen draaien. Aan de hand hiervan kan de computer meten hoeveel ondersteuning de motor moet bieden. Bij de middenmotor is dit niet het geval deze sensor is namelijk al ingebouwd. Het nadeel van de achterwielmotor is dat er geen naafversnelling op kan. Hierdoor krijg je automatisch een derailleurversnelling. Bovendien krijgt een middenmotor minder snel storingen.

Garantie en service

In de Reviews Amslod Fietsen komt ook veel naar voren dat het erg fijn is dat je drie jaar garantie en service hebt wanneer je hier een fiets gekocht hebt. Dit is dan ook het enige merk in Nederland die drie jaar volledige garantie geeft op alle elektronische onderdelen. Hier vallen dus ook de motor, accu en display onder. Bovendien krijg je op de aluminium frameconstructie zes jaar garantie. Dus mocht er iets kapot gaan aan de fiets komen ze deze aan huis vervangen of wordt het gerepareerd door fabrieksmonteurs. Echter behoren de slijtagegevoelige onderdelen niet tot deze garantie.

Dit moet je niet vergeten tijdens je reis!

Dit moet je niet vergeten tijdens je reis!

Super leuk als je op vakantie gaat. Naar een warm land om daar lekker te ontspannen op het strand of lekker te fietsen in de zon. Er zijn veel verschillende opties wat je op je vakantie kan doen en het is afhankelijk van wat je zelf wilt. Maar wat moet je absoluut mee hebben en wat kan je thuislaten? Hier een paar tips

Maak een lijstje

Eén van de beste tips die ik je kan geven is het maken van een lijstje. Zoek op google een lijst met alle belangrijke dingen die je mee moet nemen op vakantie en ga deze als een checklist af. Zo weet je precies wat je al in huis hebt en wat je eventueel moet regelen.

Voorbeelden van belangrijke spullen die je nodig hebt. Een paspoort, anders kom je waarschijnlijk niet zo ver. Een goed werkende pinpas of creditcard. Mocht je bijvoorbeeld een auto willen huren is het vaak verplicht om deze te betalen met creditcard of pinpas. Een creditcard zou ik zelf aanraden, deze kun je gemakkelijk aanvragen bij je bank. Bij sommige banken kun je zelfs een gratis creditcard krijgen. Dit afhankelijk per bank.

Andere belangrijke dingen kunnen goede schoenen, een bikini, genoeg ondergoed en een lekkere trui zijn.

Maak categorieën

Als je je lijstje hebt gemaakt en al je spullen in huis hebt kun je beginnen met inpakken. Een handige truc om niks te vergeten en te weten wat waar in je koffer ligt, is het categoriseren van je spullen. Maak bijvoorbeeld een ruimte in je koffer voor persoonlijke verzorging, voor schoenen, voor je ondergoed en voor je kleding. Deze zou je zelf nog kunnen ordenen op broeken, tops, en jurken, maar dat is wat je zelf wilt. Een extra tip rol je kleding op in plaats van opvouwen dit bespaart je veel ruimte in je koffer.

Hier moet een horecakeuken minimaal aan voldoen

Hier moet een horecakeuken minimaal aan voldoen

Het is als eigenaar van een restaurant erg belangrijk om alles goed in de gaten te houden. Zo moet je regelmatig in de keuken controleren of alles volgens de eisen wordt gedaan. Het is namelijk vooral erg belangrijk dat de keuken alles volgens de regels doet. Dat is namelijk één van de enige plekken waar de gasten niet kunnen komen en daarom moeten zij erop kunnen vertrouwen dat de keuken aan al hun wensen voldoet. Echter, wat zijn deze eisen eigenlijk?

Houdt de keuken schoon

Het is erg belangrijk dat je er voor zorgt dat de keuken hoe dan ook iedere dag wordt schoongemaakt. Dat kan voor de mensen die in de keuken werken misschien erg vervelend zijn, maar het hoort er toch echt bij. Je kunt namelijk geen eten bereiden in een keuken die vies is. Daardoor is het erg belangrijk om je personeel er van te overtuigen dat ze goed schoon moeten maken aan het einde van hun werkdag.

Materiaal

Jij kunt als eigenaar natuurlijk een hoop verwachtingen stellen aan je personeel in de keuken. Dat is in principe ook goed aangezien het belangrijk is dat er goed eten wordt geserveerd. Het personeel in de keuken mag natuurlijk ook weer dingen van jou verwachten. Jij moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat je de juiste horeca keukenapparatuur aanschaft voor je personeel. Op die manier hebben zij namelijk het juiste materiaal om alle gerechten goed en snel te bereiden. Het is voor dit personeel natuurlijk erg belangrijk dat ze over de juiste apparatuur beschikken. Je zult als eigenaar diep in de buidel moeten tasten om goede keukenapparatuur aan te schaffen. Gelukkig kun je deze apparatuur als alles goed gaat jarenlang gebruiken. Wanneer je de investering doet kan het misschien vervelend zijn, maar je verdient de investering als het goed is erg snel terug.

Antwerp Hotel Guide Belgium Hotels

Antwerpen is een stad in België, een centrum van handel. Het heeft een bevolking van iets minder dan een half miljoen mensen en is de hoofdstad van de provincie Antwerpen, een van de drie gebieden van België. De stad ligt aan de rechterkant van de Schelde.

De stad is vrij oud, de naam wordt genoemd zo ver terug als de 4e eeuw. Het was het hoofdkwartier van Edward III, en de gouden eeuw van de stad is nauw verwant aan het Tijdperk van Exploratie. De stad heeft drie economische booms in zijn geschiedenis gehad, het eerst is het resultaat van de peperindustrie en later zilver.

Als het op toerisme aankomt, wordt Antwerpen ernstig onderschat. Dit kan worden beschouwd als slecht of goed, afhankelijk van de smaak van de reiziger. Als u buiten de gebaande paden naar een stad wilt reizen, die niet zo bekend is als Brussel, is Antwerpen een geweldige plek voor u.

Antwerpen is een van de belangrijkste steden in België als het gaat om cultuur en economie. Antwerpen is samen met New York en Zuid-Afrika een van de belangrijkste centra voor de diamantindustrie. De stad heeft ook een grote zeehaven en is een belangrijk gebied voor olieraffinaderijen.

Zeer weinig steden mengen het middeleeuwse perfect met het moderne, maar Antwerpen doet dit goed. U zult versteld staan van de kastelen en renaissance villa’s als je eet en drinkt in de lokale cafés. De stad staat bekend om zijn musea en galeries die artistiek de verschillende stemmingen van de stad demonstreren.

In de kunstgalerijen zijn de werken van de 15e eeuwse Vlaamse meester Jan Van Eyck en 17e eeuwse barokkunstenaars zoals Antoon Van Dyck opgenomen. De stad heeft ook internationale erkenning gekregen als een stad die bekend staat om zijn mode-ontwerp. Veel studenten die zijn afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten zijn uitgegroeid tot wereldberoemde ontwerpers.

 

Goedkope Brussels Hotels met uitstekende voorzieningen

Brussel-Hoofdstedelijk Gewest, Brussels Gewest of gewoon Brussel, is de facto hoofdstad van de Europese Unie. Het is de grootste hoofdstad van België die bestaat uit 19 gemeenten, waaronder de Franse Gemeenschap van België, Vlaanderen en de hoofdstad van België – Stad Brussel Proper. Van een tiende eeuwse vestingstad is het uitgegroeid tot een metropool met meer dan een miljoen inwoners. Het grootstedelijk gebied alleen al heeft een geschatte bevolking van meer dan 1,8 miljoen. Daarom werd Brussel de grootste stad van België.

Na de Tweede Wereldoorlog speelde Brussel een belangrijke rol in de internationale politiek. Met de belangrijkste EU-instellingen en de NAVO werd het het polyglothuis van verschillende internationale organisaties, diplomaten, ambtenaren en politici.

Van zijn Nederlandstalige voorouders is het meer een Franstalige stad geworden. Hoewel een meerderheid van zijn inwoners Franstaligen is, bezit één van beide taal officiële status. Aangezien deze taalspanningen blijven bestaan, roepen zelfs de taalwetten van de gemeenten rond Brussel op tot veel controverse voor België.

Als het gaat om de economische status van Brussel, fungeert het als het centrum van Europa van bestuur. De economie is grotendeels afhankelijk van diensten en wordt gedomineerd door zowel de wereld als het regionale hoofdkantoor van Europese instellingen, multinationals, overheden en andere aanverwante diensten. Er zijn ook tal van ambachtelijke industrieën zoals de Cantillon Brouwerij (jaren 1900 opgericht lambiek brouwerij) in deze stad.

De beste frites of “fritkots” zoals de lokale bevolking het noemt is een Brusselse delicatesse die je zeker moet proberen. Hoewel er veel discussie over waar je krijgen de beste frites, er zijn eigenlijk veel winkels die u gaan voor deze fritkots. Naast Barriere de Sain-Gilles, St-Josse’s Martin en Antoine, verkopen diverse andere plaatsen deze met ketchup, mayonaise of wat je je maar voorstellen. Voor de lokale bevolking, ze houden van “andalouse” met hun “fritkots”.

Hotels in België maken van uw reis een onvergetelijke ervaring

België is een land vol toeristenattracties, spannende festivals het hele jaar door en verbazingwekkende plekken om te bezoeken. Gelegen tussen Nederland en Frankrijk biedt het koninkrijk België een overvloed aan spannende activiteiten om van te genieten. Of het nu de architectonische wonderen, groene parken, schilderachtige en smalle geplaveide straten of zijn heerlijke gerechten, België is zo erg spannend een stad.

Een romantische cruise met je partner in de grachten van Brugge, koesterend in de zon op de stranden van Oostende, een expeditie over jagende diamanten in het museum van Antwerpen die in Brussel hoppen, relikwieën en lokale whatnots op de markten van Luik bekijken… plezier in België, nooit stopt. En aangezien elke stad in België uitstekend verbonden is met spoorlijnen, is het geen probleem om zich te verplaatsen.

België, vooral bekend om zijn chocolaatjes, biedt heerlijke variëteiten van donkere chocolade. België produceert jaarlijks ongeveer 180.000 tonen bonbons en exporteert het over de hele wereld. Zorg er bij elke keer dat u België bezoekt ervoor dat u thuis de beroemde Belgische chocolade voor uw dierbaren koopt.

Of u nu belgië bezoekt op zakenreis of op vakantie, uw behoeften en driften worden goed vervuld door de Belgium Hotels. Hotels in België bieden aangename diensten en voorzieningen en zijn een troef om haar klanten op hun gemak te stellen.

In België als er iets onvoorspelbaars is, dan is het het weer van de regio. Extreem grillig, het weer is over het algemeen vochtig en koud. De zomer is het ideale moment om België te bezoeken als de zon schijnt en het weer warm is. Maar wees bereid om de drukke weg en bussen gezicht als de maanden van mei tot september zijn piek toeristische tijd. Het vinden van goedkope accommodatie kan als van enig probleem.