Antwerp Hotel Guide Belgium Hotels

Antwerpen is een stad in België, een centrum van handel. Het heeft een bevolking van iets minder dan een half miljoen mensen en is de hoofdstad van de provincie Antwerpen, een van de drie gebieden van België. De stad ligt aan de rechterkant van de Schelde.

De stad is vrij oud, de naam wordt genoemd zo ver terug als de 4e eeuw. Het was het hoofdkwartier van Edward III, en de gouden eeuw van de stad is nauw verwant aan het Tijdperk van Exploratie. De stad heeft drie economische booms in zijn geschiedenis gehad, het eerst is het resultaat van de peperindustrie en later zilver.

Als het op toerisme aankomt, wordt Antwerpen ernstig onderschat. Dit kan worden beschouwd als slecht of goed, afhankelijk van de smaak van de reiziger. Als u buiten de gebaande paden naar een stad wilt reizen, die niet zo bekend is als Brussel, is Antwerpen een geweldige plek voor u.

Antwerpen is een van de belangrijkste steden in België als het gaat om cultuur en economie. Antwerpen is samen met New York en Zuid-Afrika een van de belangrijkste centra voor de diamantindustrie. De stad heeft ook een grote zeehaven en is een belangrijk gebied voor olieraffinaderijen.

Zeer weinig steden mengen het middeleeuwse perfect met het moderne, maar Antwerpen doet dit goed. U zult versteld staan van de kastelen en renaissance villa’s als je eet en drinkt in de lokale cafés. De stad staat bekend om zijn musea en galeries die artistiek de verschillende stemmingen van de stad demonstreren.

In de kunstgalerijen zijn de werken van de 15e eeuwse Vlaamse meester Jan Van Eyck en 17e eeuwse barokkunstenaars zoals Antoon Van Dyck opgenomen. De stad heeft ook internationale erkenning gekregen als een stad die bekend staat om zijn mode-ontwerp. Veel studenten die zijn afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten zijn uitgegroeid tot wereldberoemde ontwerpers.

 

Goedkope Brussels Hotels met uitstekende voorzieningen

Brussel-Hoofdstedelijk Gewest, Brussels Gewest of gewoon Brussel, is de facto hoofdstad van de Europese Unie. Het is de grootste hoofdstad van België die bestaat uit 19 gemeenten, waaronder de Franse Gemeenschap van België, Vlaanderen en de hoofdstad van België – Stad Brussel Proper. Van een tiende eeuwse vestingstad is het uitgegroeid tot een metropool met meer dan een miljoen inwoners. Het grootstedelijk gebied alleen al heeft een geschatte bevolking van meer dan 1,8 miljoen. Daarom werd Brussel de grootste stad van België.

Na de Tweede Wereldoorlog speelde Brussel een belangrijke rol in de internationale politiek. Met de belangrijkste EU-instellingen en de NAVO werd het het polyglothuis van verschillende internationale organisaties, diplomaten, ambtenaren en politici.

Van zijn Nederlandstalige voorouders is het meer een Franstalige stad geworden. Hoewel een meerderheid van zijn inwoners Franstaligen is, bezit één van beide taal officiële status. Aangezien deze taalspanningen blijven bestaan, roepen zelfs de taalwetten van de gemeenten rond Brussel op tot veel controverse voor België.

Als het gaat om de economische status van Brussel, fungeert het als het centrum van Europa van bestuur. De economie is grotendeels afhankelijk van diensten en wordt gedomineerd door zowel de wereld als het regionale hoofdkantoor van Europese instellingen, multinationals, overheden en andere aanverwante diensten. Er zijn ook tal van ambachtelijke industrieën zoals de Cantillon Brouwerij (jaren 1900 opgericht lambiek brouwerij) in deze stad.

De beste frites of “fritkots” zoals de lokale bevolking het noemt is een Brusselse delicatesse die je zeker moet proberen. Hoewel er veel discussie over waar je krijgen de beste frites, er zijn eigenlijk veel winkels die u gaan voor deze fritkots. Naast Barriere de Sain-Gilles, St-Josse’s Martin en Antoine, verkopen diverse andere plaatsen deze met ketchup, mayonaise of wat je je maar voorstellen. Voor de lokale bevolking, ze houden van “andalouse” met hun “fritkots”.

Hotels in België maken van uw reis een onvergetelijke ervaring

België is een land vol toeristenattracties, spannende festivals het hele jaar door en verbazingwekkende plekken om te bezoeken. Gelegen tussen Nederland en Frankrijk biedt het koninkrijk België een overvloed aan spannende activiteiten om van te genieten. Of het nu de architectonische wonderen, groene parken, schilderachtige en smalle geplaveide straten of zijn heerlijke gerechten, België is zo erg spannend een stad.

Een romantische cruise met je partner in de grachten van Brugge, koesterend in de zon op de stranden van Oostende, een expeditie over jagende diamanten in het museum van Antwerpen die in Brussel hoppen, relikwieën en lokale whatnots op de markten van Luik bekijken… plezier in België, nooit stopt. En aangezien elke stad in België uitstekend verbonden is met spoorlijnen, is het geen probleem om zich te verplaatsen.

België, vooral bekend om zijn chocolaatjes, biedt heerlijke variëteiten van donkere chocolade. België produceert jaarlijks ongeveer 180.000 tonen bonbons en exporteert het over de hele wereld. Zorg er bij elke keer dat u België bezoekt ervoor dat u thuis de beroemde Belgische chocolade voor uw dierbaren koopt.

Of u nu belgië bezoekt op zakenreis of op vakantie, uw behoeften en driften worden goed vervuld door de Belgium Hotels. Hotels in België bieden aangename diensten en voorzieningen en zijn een troef om haar klanten op hun gemak te stellen.

In België als er iets onvoorspelbaars is, dan is het het weer van de regio. Extreem grillig, het weer is over het algemeen vochtig en koud. De zomer is het ideale moment om België te bezoeken als de zon schijnt en het weer warm is. Maar wees bereid om de drukke weg en bussen gezicht als de maanden van mei tot september zijn piek toeristische tijd. Het vinden van goedkope accommodatie kan als van enig probleem.