België is een land vol toeristenattracties, spannende festivals het hele jaar door en verbazingwekkende plekken om te bezoeken. Gelegen tussen Nederland en Frankrijk biedt het koninkrijk België een overvloed aan spannende activiteiten om van te genieten. Of het nu de architectonische wonderen, groene parken, schilderachtige en smalle geplaveide straten of zijn heerlijke gerechten, België is zo erg spannend een stad.

Een romantische cruise met je partner in de grachten van Brugge, koesterend in de zon op de stranden van Oostende, een expeditie over jagende diamanten in het museum van Antwerpen die in Brussel hoppen, relikwieën en lokale whatnots op de markten van Luik bekijken… plezier in België, nooit stopt. En aangezien elke stad in België uitstekend verbonden is met spoorlijnen, is het geen probleem om zich te verplaatsen.

België, vooral bekend om zijn chocolaatjes, biedt heerlijke variëteiten van donkere chocolade. België produceert jaarlijks ongeveer 180.000 tonen bonbons en exporteert het over de hele wereld. Zorg er bij elke keer dat u België bezoekt ervoor dat u thuis de beroemde Belgische chocolade voor uw dierbaren koopt.

Of u nu belgië bezoekt op zakenreis of op vakantie, uw behoeften en driften worden goed vervuld door de Belgium Hotels. Hotels in België bieden aangename diensten en voorzieningen en zijn een troef om haar klanten op hun gemak te stellen.

In België als er iets onvoorspelbaars is, dan is het het weer van de regio. Extreem grillig, het weer is over het algemeen vochtig en koud. De zomer is het ideale moment om België te bezoeken als de zon schijnt en het weer warm is. Maar wees bereid om de drukke weg en bussen gezicht als de maanden van mei tot september zijn piek toeristische tijd. Het vinden van goedkope accommodatie kan als van enig probleem.