De sfeer in een tuin is ontzettend belangrijk. Dit geldt voor iedere locatie waar je een tuin aan wilt gaan brengen. Zo geldt dit voor een tuin van een woning, maar daarnaast zeker ook voor de tuin van een hotel. Helaas is het voor veel hoteleigenaren lastig om zelf hun eigen tuin in te richten. Geldt dit ook voor jou en heb je inspiratie nodig voor het inrichten van de tuin van jouw hotel? Dan kun je de volgende tips goed gebruiken.

 

Kleurcombinaties

Veel mensen vinden het prettig als een tuin er kleurrijk uit zien. Echter, het is natuurlijk wel belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste kleurencombinaties. Hierdoor weet je zeker dat jouw tuin er op een gepaste manier uit komt te zien en past bij de uitstraling van het hotel. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat de kleurcombinaties in jouw tuin passen bij de huisstijl van het hotel. Hierdoor kun je een ontzettend prettige sfeer creëren in de tuin van jouw hotel.

 

Een natuurlijke uitstraling

In bijna alle gevallen is het prettig als het hotel een natuurlijke uitstraling heeft. Je kunt een natuurlijke uitstraling creëren door middel van een houten plantenbak. Daarnaast is het prettig dat je de verschillende soorten natuurlijke materialen toe te passen. Het voordeel van een natuurlijke materialen is dat deze in veel gevallen een lange levensduur hebben, maar niet slecht zijn voor het milieu.

 

Grote tegels

Wanneer je de tuin van een hotel in wilt gaan richten, maar toch ook een klein gedeelte van de tuin wilt gaan verharden, is het verstandig om gebruik te maken van grote tegels. Grote tegels kunnen ervoor zorgen dat jouw tuin er direct ontzettend strak uit komt te zien. In veel gevallen zal dit ervoor zorgen dat jouw tuin er ook ruimer uit komt te zien.